..:Crazy.::.Sexy.::.Cool:..

By: Shareen Emelia Ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sofyan & Sharina!

Hantaran from Sofyan!
Sebelum bertolak ke Seremban
Dlm keta...I kena pegang cek!
View all 42 photos...
Sofyan, I knew him since bila ekkk....masa tu umoq aku 6 - 7 tahun kot.....my dad and his dad kenal masa diaorang bujang-bujang dulu....so kitaorang nie bole dikatakan family fren laaaa kot....but kitaorang rasa nyer tak pernah laa borak-borak...so Sofyan & Sharina di ijab kabulkan pada 20.05.2005! Actually I pun pernah merancang nak guna tarikh nie utk nikah....tapi tak sempat...ahaksss!!! Rombongan dr KL bertolak ke Seremban kul 3.45p.m.....since my dad tak dapat ikut coz he has to attend a funeral kat kampung, my mum and I jer yg gi....petang kul 5.30 diaorang nikah, lepas minum petang rombongan lelaki singgah kat Royal Aldelphi untuk bersiap untuk majlis berinai! Romantik sangat majlis berinai tu.....hmmmm....ala-ala garden wedding......sweeeettttt sangat.......later that nite we all went back to KL...some of us tido Royal Adelphi...next day....my dad, my mum, my sis, my niece and I went to Seremban for majlis bersanding!!


Sunday, 15-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Welcome Bowlerzzz!!!!

Khairul, Faiz & Adli!
Adi di celah-celah bola!
Adi & Sahri tgh stanby untuk merasmikan acara!
View all 23 photos...
Sahri's Fan Club telah bekerjasama dengan Misi Suara Hati 2 untuk mengadakan bowling tournament! It was fun since I don't get involve as an organizer! My teammates are AtokAbah, Eintan, AdikSahri, Faiz & Khairul...actually one team is allowed to have 4 members only tapi we all rojakkan semua....ahakss....tu yg agaknyer dapat tempat tercorot tu....!! Faiz lak untuk game yg last dia asyik laaa lalukan kaki dia kat dalam lane....so semua balingan dia foul! Heheheh....we had fun! Thanx to the organizer! Hidup BUJANG BLUES!!!!!!!!!!!!!!!


Saturday, 7-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Karaoke!

Herni nyanyi dengan penuh semangat!
Charlie's Angels!
Closeup!
View all 9 photos...
Lum abis penat balik from Perhentian, kuar jenjalan KLCC ngan Bie & Teq! Pastu we all gi karaoke....teruk giler sey muka aku peeling!!! Pastu heeetttaaam cam anak "india"!!!! Ahakss!! We all memang suka berkaraoke!! Kalau bole....nak jadik anak angkat tokey KARAOKE!!! Syioookkkknyeerrrr!!!


Friday, 6-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pulau Perhentian!

Baru sampai!
Lepak tepi pantai!
Amy Search & Emelia Contessa!
View all 31 photos...
Holiday!!! Malas nak taip my experiences kat sana! If nak gambo lebih detail, click kat my sis and my fwen nyer Fotopages ( http://april-camelia.fotopages.com ) or ( http://citanurhani.fotopages.com )!!


Thursday, 5-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pulau Perhentian!

Bubu Long Beach Resort, Pulau Perhentian Kecil, Terengganu!
View from my room!
Smileee!!!
View all 12 photos...
Additional pictures from above entry! Pictures taken from http://citanurhani.fotopages.com! Thanx Teq!


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net