..:Crazy.::.Sexy.::.Cool:..

By: Shareen Emelia Ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
THE Day!!!

Kat Chendering pun jerebu tau!!
Ecececece...malu-malu pulak!!
Pelik....
View all 14 photos...
Alhamdulillah....tak laa rasa bersalah sangat sebab tak gi wedding Puan Nazaha Nor Said on the 4th tu!!! At least jauh gak datang dr KL ker Terengganu!! Hehehee....I'm happy 4 both of you!! Nazaha & Amir Hakim!! Congratss!!


Saturday, 10-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
2nd Day!!

Hah & Fida!
Me & Zul!
Pasar Payang...tak sure nak beli apa!!
View all 10 photos...
Perghhh....letih giler...sampai kat Kelulut (umah pakcik Awang Black) kul 5 pagi.....perghhh...very tiring!! Kul 6 baru kitaorang tido.... but Zul tak tido pun....kul 9 kitaorang bangun....rerupanyer dia ngan Pakcik Awang Black tengah duk menyangkung bawah pokok Kemboja....entah haper laaa agaknyer yg diaorang buat bawah tu ekk?? PELIK!!!! So lepas siap-siap kitaorang pun kuar jenjalan....sesajer pusing KT!!!! Seronok gak!!!


Friday, 9-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Trip to Kuala Terengganu!!

Ready to go....Sayang, Hah, Fida & Me!!!
At last....baru sampai Cherating....another 180km to go!!
Cepat tahan....nak runtuh dah nie!!!
View all 11 photos...
Bertolak from KL hari Jumaat 9/9/05 pukul 10.30pm.....well...hmmm...tak banyak sangat halangan masa nak gi Terengganu ....cuma our car overheated masa naik bukit kat Karak Highway ....bebetul selepas exit Genting Highland!!! Quite scary coz tetiba Zul berenti keta tepi jalan pulak tu ....padahal dia tau and dah di beritahu depan tu tak sampai 200m ada stesyen Petronas (Genting Sempah)!!! I wonder why dia still berenti kat situ ekkk?? Temperature keta naik tahap max!!! Hehehehe.....after about 10 minutes kat situ, we all berenti kat Stesen Petronas and automatically the temperature keta turun slowly.....suprisingly. ..all the way to Kuala Terengganu.....temperature tak naik langsung...tak lepas pun setengah!!! Pelik kan??? Naper ekkk??? Kwang....kwang...kwang...!!!


Sunday, 4-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Malam Seribu Kenangan Bersama Mawi!

Me & Yus!! Actually we used to be neighbour!
Joe & Me!
????
View all 11 photos...


Saturday, 27-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Palace of The Golden Horses!

Kak Nor, Kak Mas & Abg Wan!
Booth MawiFC
Kak Nor & Me!
View all 16 photos...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net